Veckobrev v.21

 

Hej

Vecka 23 är det ledigt på måndagen 6/5 och skolavslutning på fredagen. Vi startar i klassrummet kl 8.10, och samlas kl 9.00 för avslutning på skolgården. Vid ca kl 10 är det slut, då är det fritids för de elever som ska vara kvar och för de som inte går på fritids är det slut för dagen.

På skolavslutningsdagen 10/6 kommer kvarglömda kläder på skolan finns i ateljén för att hämtas. De kläder som inte hämtas kommer att skänkas till välgörande ändamål.

Engelska

I klassen skriver de en bok om sig själva på engelska. Till den ritar de bilder till texten och de som vill får ta bilder så länge ni föräldrar tycker att det är okej. När böckerna är klara kommer vi att skriva ut dem och eleverna får ta med sin bok hem. De tar bara hem boken som handlar om dem själva. Den här veckan ska de skriva om sig som bebis så om det finns någon blid från då får de gärna ta med den så vi kan skana in den och bifoga i texten.

Matematik till fredag 5/6.

I tre träd satt det sammanlagt 60 fåglar. Sedan flög några av fåglarna bort: 6 flög bort från det första trädet, 8 från det andra trädet och 4 från det tredje trädet. Därefter satt det lika många fåglar i varje träd. Hur många fåglar satt från början i det andra trädet?

Skriv hur du kom fram till svaret och svart i wordonline och dela det med mig, om det inte går så lämna in uppgiften på papper.

Trevlig vecka!

Therese Hedberg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s